Home » Blog » Kinderwens » PCOS en zwanger worden
kinderwens-blogartikel

PCOS en zwanger worden

door | 31 aug, 2022 | Kinderwens

Zal ik ooit zwanger worden met PCOS? Kan ik zelf iets doen? Waarom laat mijn lichaam me in de steek. Ik denk dat deze vragen het meest door het hoofd van vrouwen spoken die PCOS hebben. Dit kan je erg onzeker maken.

Wacht niet af en neem het heft in eigen handen

Maar weet dat je zelf wat aan PCOS kan doen. Er zijn stappen die je zelf kunt ondernemen om de kans op een zwangerschap te vergroten, om meer energie te krijgen, gewicht te verliezen, van klachten af komen en zwanger raken met een PCOS eet- en leefstijl. En dit geldt natuurlijk ook voor vrouwen met PCOS die op dit moment nog geen kinderwens hebben. Neem het heft in eigen handen en wacht niet af. Start met het aanpassen van je voeding en leefstijl.

Hormonen in balans

Hoe fijn zou het zijn als je hormonaal in balans bent en weer energie hebt voor leuke dingen? Ik kan je helpen met het aanpakken van je PCOS klachten. Zelf heb ik mogen ervaren wat voeding en leefstijl aanpassingen doen met je lijf. Het aanpassen van mijn leefstijl heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik twee keer zwanger ben geworden en één daarvan is een natuurlijke zwangerschap geweest. Artsen hebben altijd tegen ons gezegd dat natuurlijk zwanger worden medisch uitgesloten was.

Vele vrouwen zijn je al voorgegaan en hebben het heft in eigen handen genomen. Ik heb deze vrouwen mogen begeleiden en zij hebben hele mooie resultaten gehaald (ook zonder medicatie of hormoontrajecten)! Je krijgt advies op het gebied van levensstijl, voeding en supplementen waarmee je controle kunt krijgen over jouw klachten. Geen medicatie, toegevoegde hormonen, crashdieet of honger lijden, dat beloof ik. We gaan samen op zoek naar een leefstijl die bij jou past.

Voordelen

Begin vandaag en ervaar de volgende voordelen:

  • Je voelt je beter en hebt meer energie
  • Je staat positiever en opgewekter in het leven
  • Je verliest makkelijker overtollige kilo’s
  • Je kunt meer genieten en je bent zekerder van jezelf
  • Je reguleert je cyclus en vergroot je kans op een zwangerschap.

Wil jij meer informatie naar aanleiding van deze blog? Ga naar het menu, klik op ‘aanbod’ en vind alle informatie. Je kunt ook gebruik maken van dit contactformulier om mij een bericht te sturen.

Over José Aalbers

Ik ben José, oprichtster van Praktijk José Aalbers. Ik heb jarenlang in een fertiliteitstraject gezeten vanwege een afwijkende baarmoeder en de gevolgen van PCOS. Nu ben ik moeder van drie prachtige zonen en zijn mijn klachten van PCOS verdwenen.

 

Wie is José Aalbers - Orthomoleculair therapeut

José Aalbers – Orthomoleculair therapeut

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin