Uitgekomen dromen

Inmiddels is het een aantal maanden geleden dat ik bij haar ben geweest voor een EMB bloedtest/consult. Uiteraard kreeg ik tips en informatie mee waarmee ik aan de slag kon gaan. Ook ben ik begonnen met supplementen. Ik merkte snel verandering. Mijn energie was beter verdeeld over de dag en ik voelde me al snel veel fitter! Daarbij kwam ook dat ik gewicht verloor wat er ook voor zorgde dat ik veel beter in m’n vel ging zitten. Ook voel ik mijn menstruatie nu niet meer aankomen, wat door mijn endometriose al vaak een dikke week voor het moest doorzetten begon met klachten zoals buikpijn en hoofdpijn.
Lisanne, 32 jaar

In januari zat ik niet lekker in mijn vel, doordat ik meerdere miskramen had gehad en het vervolgens niet meer lukte om zwanger te worden. Ik was gespannen en hierdoor had ik vaak hoofdpijn, weinig energie en een opgeblazen gevoel in mijn buik. Via internet kwam ik in contact met José. Elke maand kreeg ik een fertiliteitsmassage, hierdoor kreeg ik minder spanning in mijn buik en kreeg ik rust in mijn hoofd. Verder gaf ze mij tips om anders te gaan eten, supplementen te gebruiken en te letten op mijn ademhaling. In juli was daar goed bericht. Een positieve zwangerschapstest! Nu inmiddels 10 weken zwanger. José bedankt voor de fijne behandelingen en gesprekken.

Geke, 35 jaar

Ik kwam bij José, nadat ik van anderen positieve verhalen had gehoord over haar aanpak. Zelf had ik last van vermoeidheids-/ lusteloosheid klachten. Ook dacht ik vrij negatief over mezelf en dat belemmerde mij heel erg in mijn contact met anderen en levensgeluk. Ik wist dat ik niet goed voor mezelf zorgde en wilde aan de hand van een EMB test inzichtelijk krijgen wat voor mijn lichaam helpend is, zodat ik weer in mijn kracht kon komen. De uitslag heeft mij veel inzicht gegeven, ik heb nu echt handvatten waarmee ik in het dagelijks leven ook uit de voeten kan. 

Marieke, 43 jaar

Al een lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel en had ik last van energiedips en een opgeblazen gevoel. Zo ben ik ben José terecht gekomen en heb ik een EMB test gedaan. Voordat ik de uitslag er was kreeg ik al tips waarmee ik aan de slag kon. De uitslag was confronterend maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. José heeft veel kennis en mij ontzettend goed geholpen. Er was haar geen vraag te veel. Ik wilde dat ik het eerder had gedaan. Het is de investering meer dan waard en dankbaar dat José op mijn pad is gekomen.

Rianne, 37 jaar

Mede dankzij José haar goede adviezen en behandelingen is het mij gelukt om op een natuurlijke manier zwanger te raken. Ik heb heel veel gehad aan de EMB test maar wat voor mijn gevoel de doorslag gaf, was de fertiliteitsmassage! Dankjewel José!

Iris, 35 jaar

Maanden / jaren heb ik mij vreselijk gevoeld, totdat ik bij José kwam…na een paar weken voelde ik me een compleet ander mens en zelfs mijn omgeving merkte dit op! Ik kan echt iedereen een EMB test aanraden die af wil rekenen met gezondheidsklachten.

Sharon, 40 jaar

Begin 2022 kwam ik bij José terecht. Ik volgde haar al een tijde op instagram. Zelf wist ik net een jaar dat ik in de vervroegde overgang ben en dat bracht een hoop klachten met zich mee. Ook een onvervulde kinderwens speelde een belangrijke rol in mijn leven.
Sanne, 34 jaar

Ik ben erg positief over het consult bij orthomoleculair therapeut José Aalbers in Den Ham. Ik heb advies gekregen over mijn gezondheid, vitamine-waardes en supplementen zoals visolie. Mijn leefstijl heb ik aangepast en ik profiteer nu van de voordelen.
Marlies, 29 jaar

Na heel wat tegenslagen waaronder een miskraam heb jij mij enorm geholpen door middel van de massages. Dit heb ik als zeer fijn en ontspannend ervaren. Ook merkte ik dat mijn buik veel rustiger was! Dit alles heeft er mede voor gezorgd dat ik nu zwanger ben!

Manon, 32 jaar

Je maakt veel bespreekbaar wat ik ontzettend waardeer. Je hebt inmiddels heel veel voedingstips gegeven waar ik al actief mee aan de slag ben gegaan. Daarin merkte ik meteen al verbetering geen opgeblazen gevoel meer, meer energie en ik lijk minder slaap nodig te hebben.

Ellen, 36 jaar

De combinatie van de massage en gesprekken hebben mij een rustig gevoel gegeven. De betrokkenheid, rust, vertrouwen, respect en liefde die jij hebt gegeven in zowel de gesprekken, appcontact en massages vind ik heel waardevol. Dat vind ik echt mooi aan jou!

Vera, 29 jaar

Jouw liefdevolle massages hebben gewerkt! Ik heb voor het eerst in mijn leven een positieve zwangerschapstest in mijn handen! Al die tijd heb ik er alles voor gedaan. Zo onwerkelijk nu nog! Ik wil jou heel erg bedanken voor de tijd je telkens hebt vrijgemaakt.

Anne, 34 jaar

Direct afspraak maken

Wil jij je problemen aanpakken? Plan een afspraak, breng jouw hormonen en gezondheid in balans en ervaar de voordelen.
Afspraak maken