Eqology vitamine D3/K2

Ontdek het belang van Eqology vitamine D3/K2

Vitamine D3 en K2 zijn anti-agingvitamines ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam minstens 180 mcg nodig heeft voor maximale positieve effecten. D3/K2 bevat daarom 40 mcg vitamine D3 en 200 mcg K2 in één capsule. Vitamine D is eigenlijk geen vitamine maar een prohormoon. We zijn namelijk in staat om het zelf aan te maken, maar wel met behulp van de zon. Eisen hiervoor zijn onder andere dat je je buiten begeeft (een hele dag binnen op kantoor telt dus niet) én dat de zonkracht boven de 3 a 4 uitkomt. Zoals je net hebt kunnen lezen is de zonkracht in de herfstperiode niet voldoende. We moeten het dus uit suppletie halen. Heb je een tekort aan vitamine D? Dan kun je je mogelijk somber voelen, veel griepjes en verkoudheden oppakken, vermoeidheidsklachten ervaren en zelfs last hebben van botontkalking.

Vitamine K is een essentiële vitamine. Dit betekent dat we het niet zelf kunnen aanmaken. Het ondersteunt de bloedstolling. Wat je mogelijk kunt merken bij een tekort: onvoldoende stolling, langere bloedingstijd, spontane bloedingen, bloedneuzen, blauwe plekken en/of osteoporose. Lees verder voor meer informatie en scroll helemaal naar beneden op deze pagina om een bestelling te plaatsen.

Vitamine D3/K2

Hoe werken de vitamines samen?

K2 werkt samen met vitamine D3. Voor je calciumhuishouding is het heel belangrijk om verkalking in de weke delen tegen te gaan. De ideale combinatie is dan omega 3 en vitamine K2 en D3.

Naarmate we ouder worden kan calcium zich ophopen in het bloed en afzetten in de wanden van de aderen waardoor ze minder elastisch worden. Gevolgen: hoge bloeddruk, slechte bloedcirculatie en zelfs scheuren van de vaatwanden.

De in vet oplosbare vitamines (A,D,E en K) hebben voldoende vetzuren nodig voor een goede opname. Zijn er weinig vetzuren voorradig in je lichaam? Dan gaat de opname van deze vitamines ook wat lastiger verlopen. Het liefst neem je vitamine D dan ook in tegelijk met iets vettigs. 

Eqology visolie

Waarom de D3/K2 van Eqology?

De D3/K2 van Eqology is hoog gedoseerd en wordt zeer goed opgenomen door je lichaam. Mijn cliënten en ik ervaren goede resultaten na het gebruik van de vitamine D3/K2 van Eqology. Gebruik je bloedverdunners? Het is niet toegestaan om K2 te combineren met bloedverdunners.

Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Dat is de reden dat ik onafhankelijk business partner ben. 

Eqology vitamine D3/K2 bestellen 28 euro pm

 

De D3 K2 wordt geleverd in een abonnementsvorm van 6 maanden. Je krijgt iedere maand je vitamines thuisgestuurd en heb jij er geen omkijk meer naarJe kunt het abonnement na de vijfde maand weer opzeggen. Indien je dit niet doet, blijft het abonnement doorlopen als maandelijkse automatische bestelling. Bij het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Eqology maandelijks de bestelling incasseert voor minimaal 6 maanden.

Vul hieronder het bestelformulier.

Jouw gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid.