Eqology collageen booster

Ontdek het belang van Eqology collageen

Ik ben enorm fan van collageen. Zodra ik deze collageen ging gebruiken merkte ik dat mijn huid meer glans kreeg en mijn kleine oneffenheden en pukkeltjes gingen weg. Collageen is een lijmachtig eiwit dat bestaat uit diverse bestandsdelen en overal in je lichaam te vinden is. Een heuse beauty must! De jonge huid maakt veel collageen aan. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af. Dit gebeurt tegenwoordig al vanaf ons 20e levensjaar (mede door tekorten in voeding). Je ziet dit bijvoorbeeld aan verslapping van je huid, rimpeltjes, vlekjes die ontstaan en dunner wordend haar. Dit is voor de ijdele tantes onder ons niet leuk. Maar een tekort aan collageen heeft meer lichamelijke gevolgen. Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Dat is de reden dat ik onafhankelijk business partner ben. 

Lees verder voor meer informatie over collageen. Scroll helemaal naar beneden op deze pagina om collageen te bestellen.

Vitamine D3/K2

Waarom Collageen van Eqology?

• Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.
• Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.
• Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.
• MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen.
• 100% natuurlijk.
• Collageen op basis van vis collageen (de collageen structuur van de vis lijkt het meest op collageenstructuur van de mens = betere opname)
• Het is meer dan alleen collageen: Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten (vitamine C, L-arginine, zwavel, zink, koper etc.) die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Resultaat collageen is doorgaans zo rond de 6-8 weken te zien/merken.
Wil je snel en goed resultaat? Neem dan de eerste maand een dubbele dosis.

  Eqology collageen bestellen 54,- pm

De collageen wordt geleverd in een abonnementsvorm van 6 maanden. Je krijgt iedere maand je vitamines thuisgestuurd en heb jij er geen omkijk meer naarJe kunt het abonnement na de vijfde maand weer opzeggen. Indien je dit niet doet, blijft het abonnement doorlopen als maandelijkse automatische bestelling. Bij het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Eqology maandelijks de bestelling incasseert voor minimaal 6 maanden.

Vul hieronder het bestelformulier.

Jouw gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid.