Eqology Collageen Booster

Ontdek het belang van Eqology Collageen Booster

Wist je dat je collageen en hyaluronzuur vanaf je 25e flink afneemt? Om snelle veroudering tegen te gaan is het dus verstandig om van binnenuit aan te vullen. Niet alleen voor je forever young look, maar ook voor je botten, pezen, spieren, gewrichten en darm. Een Collageen Booster-kuur met MSC-gecertificeerd marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine, met een heerlijke Arctische bessensmaak. Eqology Collageen Booster is klinisch vastgesteld dat het de huidhydratatie verbetert en al na 7 dagen resultaten levert. Het draagt bij aan het stevig houden en hydrateren van de huid, maar het beschermt ook de huidbarrière, waardoor de huid er mooier uitziet en voller aanvoelt, en rimpels minder diep worden.

Lees verder voor meer informatie over de collageen booster. Scroll helemaal naar beneden op deze pagina om de collageen booster te bestellen.

Vitamine D3/K2

Dit moet je weten over de collageen booster

 • Een supplement is geen vervanging voor gezonde voeding. Evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijker. Een voedingssupplement vervangt dit niet.
•  Supplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen moet houden.
• Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren (tenzij het etiket iets anders aangeeft).
• Raadpleeg een deskundige als je zwanger bent, borstvoeding geeft, of als je medicijnen gebruikt en/of ziek bent.
• Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je bij de leverancier ook altijd advies aanvragen over het supplement.
• Als je meer wilt weten over de toepassing van een supplement, of het past bij jouw klachten, kun je altijd een afspraak maken voor een advies

Eqology booster collageen bestellen (€65,- per kuur)

Vul hieronder het bestelformulier om één losse kuur van €65,- af te nemen. Ben je al een klant bij Eqology? Dan betaal je €49,-.

Jouw gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid.