Eqology omega 3

Ontdek het belang van Eqology visolie

Tegenwoordig eten we te weinig of helemaal geen vis. Eigenlijk zou je al minimaal 4 x per week vette vis moeten eten om voldoende omega 3 binnen te krijgen. Wanneer je dit niet doet is het aan te raden om omega 3 bij te gaan nemen. De omega 3 vetzuren in vis zijn belangrijke bouwstenen voor onze hersenen en celmembranen en ze zijn nodig om ontstekingen te kunnen remmen. Welvaartsziekten blijken allemaal in de basis voort te komen uit sluimerende ontstekingen die het lichaam niet opgelost krijgt. Omega 3 deficiëntie is daar één heel belangrijke reden van. Te hoog cholesterol en hart- en vaatziekten, cognitieve achteruitgang en ziekten van het zenuwstelsel zoals MS, Alzheimer, Parkinson en zenuwschade, degeneratie van de ogen, reumatoïde ziekten zoals Bechterew en Reuma, darmontstekingen zoals bij Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn, maar ook bij de preventie en behandeling van artrose (gewrichtsslijtage) en chronische ontstekingen van spieren en pezen/slijbeurzen. Ook bij kanker speelt ontsteking een belangrijke rol, waarbij omega 3 vetzuren helpen bescherming te bieden. Lees verder voor meer informatie en scroll helemaal naar beneden op deze pagina om een bestelling te plaatsen.

eqology visolie

Verhouding omega 3:6

De meeste mensen hebben een onwenselijke verhouding omega-3 en omega-6 in hun lichaam. Soms is omega-6 zelfs 30 keer zoveel aanwezig als omega-3. Je verhouding tussen omega-3 en omega-6 moet in balans zijn. Als je teveel omega-6 binnen krijgt dan sluiten de cellen zich af, de wanden van de cellen sluiten als het ware. Cellen nemen daardoor voedingsstoffen minder goed op en voeren afvalstoffen moeilijker af, waardoor je sluimerontstekingen kunt krijgen.

Eqology visolie

Omega 3 heeft een positieve invloed op je vruchtbaarheid

Naast dat omega 3 een positieve uitwerking heeft op je hormoonbalans heeft het nog andere positieve effecten als je zwanger wilt worden. Onderzoek wijst uit dat het bij draagt aan een betere conditie van je voortplantingsorganen. Wist je dat je baarmoederslijmvlies beter wordt opgebouwd? Een goed opgebouwd baarmoederslijmvlies is nodig voor de innesteling. Omega 3 draagt bij aan een betere doorbloeding van de baarmoeder en voortplantingsorganen. Omega 3-vetzuren spelen een belangrijke rol in het reguleren van de hormoonbalans. Hormonen zijn eigenlijk stoffen die een boodschap overbrengen. Omega 3 zorgt ervoor dat cellen beter met elkaar kunnen communiceren. Door het innemen van omega 3 worden je celmembranen weer soepel en doorlaatbaar. Dat draagt bij aan je eicel kwaliteit, je hormoonfunctie en sperma kan je eicel beter bevruchten.

Eqology visolie pakketten

Wil jij deze zuivere en hoog gedoseerde visolie kopen? Dat kan via twee eqology visolie pakketten (één met en één zonder vingerpriktest). Scrol verder om de twee pakketten te bekijken. Onderaan deze pagina kun je de omega direct bestellen via een bestelformulier. Wil je persoonlijk advies over welk pakket het best bij jou past? Vul dan dit contactformulier en ik neem telefonisch contact met jou op.

Eqology visolie bestellen

Het is goed om te weten dat één of twee maanden visolie slikken heeft geen zin. De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaat zo’n 5 maanden overheen. Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd en heb jij er geen omkijk meer naar. Je kunt het abonnement na de vijfde maand weer opzeggen. Indien je dit niet doet, blijft het abonnement doorlopen als maandelijkse automatische bestelling.

Ik wil:

Ik wil smaak:

Jouw gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid.