Fertiliteitsmassage

 Fertiliteitsmassage brengt jouw hormonen in balans

Baarmoedermassage is er in twee vormen: fertiliteitsmassage en cyclusmassage. Beide behandelingen zijn een baarmoedermassage en richten zich op hormonen. De massages zijn diep maar tegelijkertijd zacht en verzorgend, met aandacht voor je lichamelijke maar ook emotionele disbalans. De behandeling helpt je te verbinden met je lichaam, meer vertrouwen te krijgen en om emoties los te kunnen laten.

Doel baarmoedermassage
Met baarmoedermassage verbeter je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid waardoor je sneller zwanger kunt worden. Daarnaast helpt een massage wanneer je problemen ervaart in je menstruatiecyclus, last hebt van spijsverteringsklachten of niet lekker in je vel zit. De massages zijn dus niet enkel bij een kinderwens aan te raden. Zowel bij een natuurlijke zwangerschap als medische behandelingen zorgt de massage voor de beste omstandigheden. De slagingskans neemt daardoor toe.

fertiliteitsmassage

Fertiliteitsmassage

Fertiliteitsmassage heeft veel aandacht voor de rug, baarmoeder en darmen. Het doel van de massage is het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken. Daardoor kunnen afvalstoffen verwijderd worden. De kwaliteit van je eicellen verbetert, hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte. Je vruchtbaarheid krijgt direct een enorme boost en vermindert je menstruatiepijn. Daarnaast helpt het bij het loslaten van spanning in je buik en je spijsvertering.

Mogelijke klachten voor deze baarmoedermassage:
Verminderde vruchtbaarheid, kinderwens en/of miskramen;
• Vervroegde overgang;
Endometriose en PCOS.

fertiliteitsmassage

Cyclusmassage

De cyclusmassage is gericht op het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder en de omliggende organen. Ook zorgt het voor balans van je hormoonhuishouding.

Mogelijke klachten voor deze baarmoedermassage:
• Over- of ondermatige bloedingen;
• Pijnklachten zoals lage rugklachten;
• PMS en/of endometriose;
• Vervroegde overgang;
• Hoofdpijn en/of migraine;
• Darmproblemen.

Tarieven fertiliteitsmassage

De kosten voor de baarmoedermassage fertiliteits- en cyclusmassage zijn identiek. Bekijk hieronder de kosten voor massagetherapie. Wil je persoonlijk advies over welke massagebehandeling het best bij jou past? Vul dan dit contactformulier in en ik neem telefonisch contact met jou op.

Direct afspraak maken

Wil jij je problemen aanpakken? Plan een afspraak, breng jouw hormonen en gezondheid in balans en ervaar de voordelen.
Afspraak maken