Wie ben ik?

Mijn naam is José Aalbers en het is mijn missie om vrouwen, mannen en stellen te begeleiden en coachen bij het verwezenlijken van hun droom.

Ik ben Jose, oprichtster van Praktijk José Aalbers. Ik heb jarenlang in een fertiliteitstraject gezeten vanwege een afwijkende baarmoeder en de gevolgen van PCOS. Nu ben ik moeder van twee prachtige zonen, zwanger van ons derde kindje en zijn mijn klachten van PCOS verdwenen. Hoe dat kan? Ik ga het je vertellen.

HOE HET ALLEMAAL BEGON….
Zestien jaar was ik toen ik hoorde dat ik moeilijk – of misschien wel géén – kinderen kon krijgen. Ik heb namelijk twee baarmoeders, en twee baarmoedermonden. Daar kwam later de diagnose van PCOS bij. Dit samen zou zwanger worden weleens heel lastig kunnen maken. Op de natuurlijke manier zwanger worden was uitgesloten zeiden de artsen. Op dat moment kon ik me nog niet voorstellen wat voor impact dit later zou gaan hebben.  

In 2010 begon onze fertiliteitsreis, een reis van totaal 8 jaar….. We hebben ontzettend veel meegemaakt en het is lastig dit in een beknopt verhaal te vertellen. Daarom hieronder een opsomming hoe het allemaal begon:

 • Hormonen slikken
 • Hormonen injecteren
 • IVF
 • Overstimulatie
 • Zwanger
 • Langdurige ziekenhuisopname
 • Vroeggeboorte

SLOPENDE TIJD
Toen onze zoon bijna 2 jaar was zijn we begonnen met het opmaken van de 14 cryo’s. Het begin van een slopende tijd.  Er gaat onbewust een hoop negatieve energie gepaard met elke mislukte behandeling. Soms voelt het als een grauwe wolk die je omarmt, die gepaard gaat met een allesoverheersende vermoeidheid. Hoe goed je dit ook probeert te relativeren, het heeft effect op je lichamelijke en geestelijke gemoedstoestand. Het voelde vaak erg eenzaam en dit is vast herkenbaar voor jou. Ons hele leven stond in het teken van bezoekjes aan de fertiliteitskliniek en onze kinderwens. Het valt niet aan anderen uit te leggen wat een fertiliteitstraject met je doet. Voor veel mensen is kinderen krijgen namelijk de normaalste zaak van de wereld. Uiteindelijk hebben we 5 mislukte terugplaatsingen gehad en de andere 9 cryo’s hebben de ontdooiing niet eens gehaald. Er zijn periodes geweest dat ik heb gedacht het niet goed zou komen. Dat ik me af heb gevraagd of ik ooit moeder zou worden. Dat gevoel is waarschijnlijk precies wat jij nu voelt.

OP ONDERZOEK UIT
Ik heb een enorme passie voor gezondheid, sport en voeding maar er moest toch meer zijn wat ik zelf kon doen? Ik ben op onderzoek uitgegaan en gaan investeren in het verbeteren van mijn gezondheid en natuurlijke vruchtbaarheid. Ik heb veel boeken gelezen en ben me gaan verdiepen in supplementen. Toen heb ik ook kennis gemaakt met fertiliteitsmassage, wat een verrijking is deze massage. Ik heb mijn leefstijl omgegooid en ik zat lekker in mijn vel. Wij waren klaar voor het nieuwe traject.

NIEUW TRAJECT
Het nieuwe traject liep alleen dit totaal anders dan verwacht. Een dag voor de punctie werd de behandeling afgebroken omdat de bloeduitslagen lieten zien dat mijn eicellen leeg waren. Wat een enorme teleurstelling. Mijn emmertje zat vol, ik was helemaal klaar met het traject. Toen hebben wij besloten dat we nog een jaar zouden gaan behandelen. Vanaf dat moment kwam er rust.

ZWANGER
Uiteindelijk is het derde traject is er niet meer gekomen. Want een routine bloedonderzoek die standaard wordt uitgevoerd voordat je mag starten liet zien dat ik zwanger was. Hoe bijzonder is dat? Wonderen bestaan als je er maar in gelooft!

De reis die mijn man en ik samen hebben afgelegd, heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ondanks dat het zwaar was heeft het mij bijzondere inzichten gegeven. Ik heb enorm veel kennis mogen op doen die ik nu in mijn praktijk bij jullie kan toepassen. Deze periode heeft mij geleerd dat geluk in kleine dingen zit en om dankbaar en tevreden te zijn. Inmiddels dus mama van twee kinderen waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben en mijn handen voor vouw. Het zijn wondertjes waar ik iedere dag van geniet. En dit bijzondere geluk gun ik iedere vrouw.

JIJ KUNT HET OOK!
Ik heb zelf mogen ervaren dat door aanpassingen in voeding en leefstijl er fantastische dingen kunnen gebeuren. Want was het niet medisch uitgesloten dat ik spontaan zwanger kon raken? Precies! Met een gezonde mindset, wilskracht en doorzettingsvermogen kunnen er bij jou ook mooie dingen gebeuren en daar kan ik je bij helpen.

Ik heb opleiding Trainer Hormoonfactor en Fertiliteitsmassage therapeut gevolgd om me nog verder te verdiepen in de werking van hormonen. Nog steeds lees ik veel boeken en onderzoeken en blijf ik investeren in het volgen van opleidingen en zelfontwikkeling.

Wanneer je kampt met hormonale klachten of in een fertiliteitstraject zit komt er erg veel op je af. Maar het hoeft niet te betekenen dat je onvruchtbaar bent en nooit meer van je klachten afkomt! Wacht niet af en neem het heft in eigen handen. Zorg dat jij en je hormonen (weer) in balans komen.

WACHT NIET MAAR BEGIN VANDAAG
Vele vrouwen zijn je al voorgegaan en hebben het heft in eigen handen genomen.  Ik heb deze vrouwen mogen begeleiden en zij hebben hele mooie resultaten gehaald (ook zonder medicatie of hormoontrajecten)! Je krijgt advies op het gebied van levensstijl, voeding en supplementen waarmee je controle kunt krijgen over jouw klachten. Geen medicatie, toegevoegde hormonen, crashdieet of honger lijden, dat beloof ik. We gaan samen op zoek naar een leefstijl en behandeling die bij jou past.

BEGIN VANDAAG EN ERVAAR DE VOLGENDE VOORDELEN:

 • Je voelt je beter en hebt meer energie
 • Je staat positiever en opgewekter in het leven
 • Je verliest makkelijker overtollige kilo’s
 • Je kunt meer genieten en je bent zekerder van jezelf
 • Je reguleert je cyclus en vergroot je kans op een zwangerschap

WAT JE OVER MIJ MOET WETEN IS

 • Ik hoog sensitief ben. Ik voel haarfijn aan of iemand eerlijk is of dat iets wel of niet klopt.
 • Ik houd van goede gesprekken en de verhalen achter een persoon
 • Ik heel veel praat
 • Ik niet goed tegen uitstel gedrag en mensen die makkelijk opgeven
 • Ik een ijzeren disipline heb
 • Ik enorm van wandelen houdt en dat de natuur voor mij super therapeutisch werkt
 • Ik veel voor mijn vrouwen in de praktijk over heb

MENSEN DIE MIJ ECHT KENNEN WETEN DAT….

 • Ik mijn fantastische man heb leren kennis via een datingsite en wij samen twee prachtige zonen heb gekregen
 • Ik drie maanden in het ziekenhuis heb gelegen vanwege een dreigende vroeggeboorte
 • Ik een geboren en getogen tukker ben maar ook een half jaar op Curaçao heb gewoond om af te studeren
 • Ik soms wat ongeduldig kan zijn
 • Mijn guilty pleasure vlogjes kijken is
 • Ik enorm van sporten hou
 • Ik graag een pindakaas uit de pot lepel

Meer weten? 
Wil jij meer informatie of benieuwd hoe het jou kan ondersteunen in je proces? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

* http://www.fertilitymassage.co.uk/
* https://www.sonneveltopleidingen.nl
* https://www.totalhealth.eu

Sluit Menu