EMB bloedtest kosten, voordelen en werkwijze

 Ontdek wat een EMB bloedtest voor jou kan betekenen

Heb jij altijd al bloedonderzoek willen doen om te kijken of je een tekort aan vitamines en mineralen hebt? Loop je al lange tijd met (vage) klachten, wil je je beter voelen, overtollige kilo’s aanpakken of je cyclus terugkrijgen en de kans op een zwangerschap vergroten? Dan is een Energetische Morfologische bloedtest (EMB bloedtest) iets voor jou! Een test die verstoringen en problemen in het lichaam kan aantonen en als een APK voor je lichaam kan worden gezien. Het is deels energetisch, dus niet 100% wetenschappelijk bewezen. De EMB bloedtest kosten vind je onderaan deze pagina.

Heb jij last van:
Darmklachten (PDS en candida belasting);
Moodswings, brainfog en depri buien;
Huidklachten als acne, psoriasis en eczeem;
Intense vermoeidheid en futloosheid;
Hormonale schommelingen en lager libido;
PCOS met veel hormonale klachten;
Onvruchtbaarheid en/of miskramen;
Slaapproblemen en burn-out restklachten;
Slechte concentratie;
Heftige menstruaties met PMS en PMDD;
Niet menstrueren of een wisselende cyclus;
Verlaagd immuunsysteem en gevoelig voor een verkoudheid, koortslip, griep of blaasontsteking.

emb bloedtest kosten

Wat meet de EMB bloedtest?

• Lever-, schildklier- en galblaasbelasting;
• Darm- en mondflora verstoring;
• Adrenale status (zoals stress, bijnieren, verlengde stressreactie, cortisol);
• Parasiet- en schimmelbelasting
• pH-balans (zuurtegraad van je lichaam);
• Alvleesklierinsufficiëntie en vetzuren balans (omega 3 en 6);
• Vitamine B12-status (mate van opname vitamine b12 in cellen);
• Hormonen (zoals oestrogeen, progesteron, insuline, testosteron);
• Vitaminen (zoals vitamine D, C, foliumzuur);
• Mineralen (zoals magnesium, zink, jodium);
• Toxische belasting (zoals afvalstoffen);
• Virale belasting (restjes van een virus wat nog zorgt voor vermoeidheid);
• Bacterie belasting (zoals Borellia bacterie (Lyme belasting)).

emb bloedtest kosten

Werkwijze consulten met EMB bloedtest

Ik raad aan trajecten te starten met een EMB bloedtest. Waarom? Uit de bloedtest komt duidelijk naar voren welke klacht nu het ernstigste is en als eerste aangepakt moet worden voor we verder kunnen met de rest. Het liefst ga ik samen met jou een aantal maanden aan de slag met coaching. In deze maanden kan ik jou helpen om de nieuwe leefstijl eigen te maken. Jij hebt het al druk genoeg dan is het wel fijn als je op iemand terug kan vallen als je het even niet meer weet. Doe jij het liever helemaal alleen? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt van mij dezelfde intake en nemen de EMB bloedtest samen bij je af. Als de uitslag binnen is dan neem ik het hele rapport met je door en geef ik je advies hoe je het beste aan de slag kan gaan. Daarna ga je zelf aan de slag met mijn adviezen om je klachten aan te pakken.

EMB bloedtest kosten en pakketten (fysiek & online)

Er zijn twee pakketten om een EMB bloedtest traject te beginnen. Ze zijn beide zowel fysiek als online te boeken. Elk traject start met een intake van ongeveer 60 minuten. Voor de intake ontvang je een formulier en een voedingsdagboek die vooraf ingevuld moet worden. Zo kunnen we tijdens het eerste consult al gericht aan de slag met jouw klachten. De EMB bloedtest kosten (pakket 1 en pakket 2) voor een fysieke en online consult zijn hetzelfde. Bij het korte traject ga je grotendeels zelfstandig aan de slag. Dit pakket kan je afnemen wanneer je een gezondheidscheck wilt doen of wil weten of te korten of verstoringen zijn. Helaas kan ik geen quick fix oplossing aanbieden. Daarom raad ik aan wanneer je een kinderwens hebt en/of hormonale of andere gezondheidsklachten ervaart voor het complete pakket te kiezen. Dit pakket is niet voor iedereen weggelegd maar alleen geschikt wanneer je volledige commitment wilt geven en echt met je gezondheid en/of vruchtbaarheid aan de slag wilt . Wil je persoonlijk advies over welk pakket het best bij jou past? Vul dan dit contactformulier in en ik neem telefonisch contact met jou op.

Direct afspraak maken

Wil jij je problemen aanpakken? Plan een afspraak, breng jouw hormonen en gezondheid in balans en ervaar de voordelen.
Afspraak maken