Je gezondheid en hormonen in balans

Breng je gezondheid en hormonen in balans

Je hebt vage gezondheidsklachten, maar je weet niet wat er precies aan de hand is? Je weet misschien dat je gezondheid en hormonen in balans komen met supplementen en voeding, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken? In mijn praktijk kan je terecht voor verschillende gezondheidsklachten en vraagstukken. Voorbeelden van klachten zijn: darmproblemen, stress, burn-out, vermoeidheid, weinig energie, allergieën, eczeem, schildklier, gewichtsschommelingen, migraine, chronische ontstekingen of hormonen die uit balans zijn? Maar ook als je je fitter wilt voelen of gezonder wilt leven.

Het begrip orthomoleculair wil zeggen dat elke lichaamscel optimale hoeveelheden voedingsstoffen nodig heeft in de juiste verhoudingen om gezond te zijn en alle functies te kunnen verrichten. Met orthomoleculaire therapie proberen we de gezondheid te bevorderen en het lichaam te genezen met behulp van de juiste voedingsstoffen, zo nodig aangevuld met supplementen. Het is namelijk mogelijk je hormonen in balans te krijgen met de juiste supplementen en voedingsstoffen. Dit alles speelt een belangrijke rol bij de preventie en behandeling van diverse ziektes.

Door het aanpassen van je leefstijl en de juiste balans te vinden, kan je veel klachten verminderen of voorkomen. We onderzoeken samen wat de oorzaak is van jouw klachten en hoe we hier met voeding, leefstijladvies en supplementen verbetering in kunnen aanbrengen. Door inzicht te krijgen in jouw gezondheid en het effect te ervaren van goede voeding zal jouw lichaam weer in balans komen en zul jij je weer fit en happy voelen.

Wil je een uitgebreide gezondheidscheck aangevuld met een bloedonderzoek dan raad ik je aan een EMB bloedtest te doen. Via deze pagina vind je hierover alle informatie.

Hormonen in balans supplementen

Werkwijze orthomoleculair consult

We gaan samen op zoek naar de oorsprong van je gezondheidsklachten. Tijdens het eerste consult (kan zowel fysiek als online) is er genoeg ruimte om je verhaal te doen. Het is belangrijk om een zo duidelijk mogelijk beeld van je klachten en gezondheid te krijgen, zodat ik goed kan bepalen wat er aan de hand is en op welke manier we dit gaan behandelen. Tijdens het eerste consult zullen we samen een uitgebreide vragenlijst doornemen. Vervolgens zullen we samen kijken welke aanpassingen er gedaan kunnen worden binnen jouw voedingspatroon. We doen dit stap voor stap, het moet haalbaar zijn en blijven. Ook zal ik bepaalde supplementen adviseren, die op dat moment nuttig voor jou kunnen zijn om je hormonen in balans te krijgen en je fitter te voelen.

Tijdens een vervolgconsult gaan we kijken hoe het op dat moment met je klacht(en) gaat. Je krijgt weer ruim de tijd om je verhaal te doen en vragen te stellen. We bespreken het (nieuwe) voedingspatroon en zien of het haalbaar is.

Hormonen in balans supplementen

Vergoeding zorgverzekeraar

Ik ben een erkend therapeut met een BATC licentie. Dit betekent dat de consulten of consulturen in de pakketten door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed worden. Raadpleeg voor de hoogte van de vergoeding je zorgverzekeraar met onderstaande gegevens:

Registratie Praktijk José Aalbers

Licentielidnummer: BR 3215 
AGB-code praktijk: 90091006
AGB-code zorgverlener 90113651

Code orthomoleculaire therapie 24000 
Code reflexzonetherapie 24009 
Code natuurgeneeskunde 24005

Tarieven orthomoleculair consult (fysiek & online)

Bekijk hieronder de kosten voor de orthomoleculaire consulten om je gezondheid en hormonen in balans te krijgen met supplementen en voeding. De kosten voor een fysieke of online consult zijn hetzelfde. Wil je persoonlijk advies welk consult het best bij jou past? Vul dan dit contactformulier in en ik neem telefonisch contact met jou op.

Direct afspraak maken

Wil jij je problemen aanpakken? Plan een afspraak, breng jouw hormonen en gezondheid in balans en ervaar de voordelen.
Afspraak maken