EQology visolie kopen en bestellen

Omega is goed voor je mentale en lichamelijke balans

Natuurlijk ligt de basis van je gezondheid in voeding en het liefst voeding die zo min mogelijk bewerkt is. Je lichaam heeft koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en antioxidanten nodig. Het is lastig om alles in voldoende mate binnen te krijgen. Daarom raad ik mijn cliënten altijd aan een goede multivitamine, antioxidanten complex en vloeibare omega te gebruiken. Omega 3 is een essentieel onverzadigd vetzuur. Dit houdt in dat je lichaam het nodig heeft maar niet zelf kan aanmaken. Je moet het daarom via voeding binnenkrijgen. Omega 3 vetzuren zitten bijvoorbeeld in vette vis en zeewier. Het kan lastig zijn om voldoende vette vis te eten en om op die manier omega 3 vetzuren binnen te krijgen. Daarnaast is goede vis prijzig en kan het zware metalen bevatten of heeft het niet de juiste verhouding vetzuren.

Verhouding omega 3:6

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal te maken met slaaptekort, stress en slechte bewerkte voeding. Dit alles zorgt voor een verstoorde vetzurenbalans en dit heeft invloed op je dagelijkse kwaliteit van leven. Er ontstaan laaggradige ontstekingen en die zijn de basis van bijna alle welvaartsziekten: Alzheimer en Parkinson, achteruitgang van de ogen, darmproblemen, hormonale disbalans etc. Veel mensen hebben te veel omega 6 in hun lichaam en dit zorg voor sluimerende ontstekingen. Omega 6 zorgt voor kleine brandjes in je lichaam en omega 3 probeert deze te blussen. Hierdoor staat je immuunsysteem altijd aan en dit kost ontzettend veel energie. Wanneer je voldoende omega 3 binnen krijgt levert dit je energie op en houdt het de ontstekingen onder controle.

Omega heeft een positieve invloed op je vruchtbaarheid

Naast dat omega 3 een positieve uitwerking heeft op je hormoonbalans heeft het nog andere positieve effecten als je zwanger wilt worden. Onderzoek wijst uit dat het zorgt voor een betere conditie van je voortplantingsorganen. Wist je dat je baarmoederslijmvlies beter wordt opgebouwd? Een goed opgebouwd baarmoederslijmvlies is nodig voor de innesteling. Omega 3 zorgt voor een betere doorbloeding van de baarmoeder en voortplantingsorganen. Omega 3-vetzuren spelen een belangrijke rol in het reguleren van de hormoonbalans. Hormonen zijn eigenlijk stoffen die een boodschap overbrengen. Omega 3 zorgt ervoor dat cellen beter met elkaar kunnen communiceren. Door het innemen van omega 3 worden je celmembranen weer soepel en doorlaatbaar. Dat verbetert je eicel kwaliteit enorm, je hormoonfunctie verbeterd en sperma kan je eicel beter bevruchten.

Met het dagelijks nemen van visolie kunnen jouw klachten verminderen en verbeteren. Nog belangrijker: Start met de visolie om klachten te voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen.

Pakketten EQology visolie kopen

Visolie incl. test omega 3/ratio bepaling.

€114,- de eerste maand, daarna €36,- per maand.

Meten is weten: je ontvangt twee flesjes Eqology visolie plus een vingerpriktest die je voorafgaand van de start met de olie prikt om je beginwaarde omega3/omega6 ratio te bepalen. Na 4 maand gebruik van de visolie krijg je opnieuw een test opgestuurd. Je betaalt de eerste maand €114,- plus €3,90 verzendkosten en daarna €36,- plus €3,90.

Visolie

€72,- de eerste maand, daarna €36,- per maand.

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor €72,- + €3,90 verzendkosten (eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen). Daarna betaal je €36,- + €3,90 verzendkosten.

BELANGRIJK: Je neemt de olie af voor een periode van 6 maanden. Vanaf maand 2 ontvang je 1 fles van onze EQ Pure Arctic Oil voor slechts EUR 36 + €3,90 verzendkosten. Je kan het abonnement voor de zesde maand weer opzeggen anders gaat het door als maandelijkse automatische bestelling.

EQology visolie kopen

Wil je een pakket van deze zuivere en hoog gedoseerde visolie aanschaffen? Dan kun je deze nu hieronder direct bestellen.