EQology visolie kopen en bestellen

Omega is goed voor je mentale en lichamelijke balans

Natuurlijk ligt de basis van je gezondheid in voeding. Je lichaam heeft koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en antioxidanten nodig. Het is lastig om alles in voldoende mate binnen te krijgen. Daarom raad ik mijn cliënten altijd aan een goede multivitamine, antioxidanten complex en vloeibare omega te gebruiken. Omega 3 is een essentieel onverzadigd vetzuur. Dit houdt in dat je lichaam het nodig heeft maar niet zelf kan aanmaken. Je moet het daarom via voeding binnenkrijgen. Omega 3 vetzuren zitten bijvoorbeeld in vette vis en zeewier. Het kan lastig zijn om voldoende vette vis te eten en om op die manier omega 3 vetzuren binnen te krijgen. Daarnaast is vis prijzig en kan het zware metalen bevatten. Met het dagelijks nemen van visolie kunnen jouw klachten verminderen en verbeteren. Nog belangrijker: Start met de visolie om klachten te voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen.

eqology visolie kopen

Verhouding omega 3:6

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal te maken met slaaptekort, stress en slechte bewerkte voeding. Dit alles zorgt voor een verstoorde vetzurenbalans en dit heeft invloed op je dagelijkse kwaliteit van leven. Er ontstaan laaggradige ontstekingen en die zijn de basis van bijna alle welvaartsziekten: Alzheimer en Parkinson, achteruitgang van de ogen, darmproblemen, hormonale disbalans etc. Veel mensen hebben te veel omega 6 in hun lichaam en dit zorg voor sluimerende ontstekingen. Omega 6 zorgt voor kleine brandjes in je lichaam en omega 3 probeert deze te blussen. Hierdoor staat je immuunsysteem altijd aan en dit kost ontzettend veel energie. Wanneer je voldoende omega 3 binnen krijgt levert dit je energie op en houdt het de ontstekingen onder controle.

eqology visolie kopen

Omega heeft een positieve invloed op je vruchtbaarheid

Naast dat omega 3 een positieve uitwerking heeft op je hormoonbalans heeft het nog andere positieve effecten als je zwanger wilt worden. Onderzoek wijst uit dat het zorgt voor een betere conditie van je voortplantingsorganen. Wist je dat je baarmoederslijmvlies beter wordt opgebouwd? Een goed opgebouwd baarmoederslijmvlies is nodig voor de innesteling. Omega 3 zorgt voor een betere doorbloeding van de baarmoeder en voortplantingsorganen. Omega 3-vetzuren spelen een belangrijke rol in het reguleren van de hormoonbalans. Hormonen zijn eigenlijk stoffen die een boodschap overbrengen. Omega 3 zorgt ervoor dat cellen beter met elkaar kunnen communiceren. Door het innemen van omega 3 worden je celmembranen weer soepel en doorlaatbaar. Dat verbetert je eicel kwaliteit enorm, je hormoonfunctie verbeterd en sperma kan je eicel beter bevruchten.

Pakketten EQology visolie kopen

Wil je een pakket van deze zuivere en hoog gedoseerde visolie aanschaffen? Dat kan via twee pakketten (met en zonder vingerpriktest). Scrol verder om de twee pakketten te bekijken. Onderaan deze pagina kun je de EQology visolie direct bestellen via een bestelformulier. Wil je persoonlijk advies over welk visoliepakket het best bij jou past? Vul dan dit contactformulier en ik neem telefonisch contact met jou op.

EQology visolie kopen

Waarom voor 6 maanden? Eén of twee maanden visolie slikken heeft geen zin. De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaat zo’n 5 maanden overheen. Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd en heb jij er geen omkijk meer naar. Je kunt het abonnement na de vijfde maand weer opzeggen. Indien je dit niet doet, blijft het abonnement doorlopen als maandelijkse automatische bestelling.

Ik wil:

Ik wil smaak:

Jouw gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid.