EMB Bloedtest

Wat kun je doen aan een kinderwens of hormoonbalans tijdens corona?

Iedereen heeft het afgelopen jaar te maken gehad met corona. De één met meer nadelige gevolgen dan de ander, maar de beperkingen die het virus met zich meebracht is voor niemand leuk geweest. Voor jou ook vast niet als je dit leest. Je hebt misschien een kinderwens en deze lijkt nu ineens ook vooruit te worden geschoven. Mijn praktijk is op het moment van schrijven (december 2020) helaas voor de komende periode gesloten. Ik mag geen cliënten meer ontvangen en behandelen. Dus dit maakt het behandelen van een fertiliteitsprobleem er niet makkelijker op. Om positief te blijven, bied ik jou graag een aantal manieren aan zodat je toch zelf aan de slag kunt en de kans op een zwangerschap ook tijdens corona kunt verhogen. Wanneer we in oplossingen denken, komen we al een heel eind. Lees hieronder een aantal mogelijkheden die nog wel (digitaal) kunnen plaatsvinden of die je zelf kunt uitvoeren:

Persoonlijk consult via videobellen

Je kunt een online afspraak met mij inplannen. We houden een intakegesprek, je krijgt meer informatie en uitleg over een eventueel behandeltraject, supplementen en uitleg over de zelfmassage. Je kan dan in ieder geval alvast aan de slag met de zelfmassage  en de supplementen kunnen na afloop van ons consult worden aangeschaft. Wanneer ik weer live mag behandelen en je komt voor een behandeling bij mij in de praktijk betaal je alleen voor de behandeling en hoef je geen intakekosten te betalen.

 

Hormoonbalans en EMB Bloedtest

Voel je je vaak vermoeid, heb je minder energie of heb je last van stemmingswisselingen? Wil jij graag zwanger worden? Of wil je graag de status van vitaminen en mineralen in je lichaam weten? Heb je vaak last van je darmen. Dan is een EMB test wat voor jou.

De test geeft je een heel goed inzicht hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Lees dan hier meer over het in balans brengen van jouw hormonen en de EMB bloedtest. De EMB bloedtesten kunnen digitaal doorgaan. Het enige wat veranderd is dat jezelf de vingerprik gaat zetten.

 

Vragen of contact

Heb je een andere vraag of wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Natuurlijk ben ik telefonisch en per mail bereikbaar. Pas goed op jezelf en je omgeving & blijf gezond!