VRUCHTBAARHEIDSPROBLEMEN

Wellicht probeer je al een tijdje zwanger te raken en maak je je zorgen over je vruchtbaarheid? Zit je in een fertiliteitstraject? Of heb je het gevoel dat je hormonaal uit balans bent? Ben je bang dat je leeftijd een rol speelt? Heb je PCOS of endometriose? Herhaalde miskramen? Je bent enorm gestrest en weet niet meer hoe je moet ontspannen. 

FERTILITEITSMASSAGE

Door fertiliteitsmassage heb je natuurlijk geen garantie op een zwangerschap maar het is een hele effectieve manier je vruchtbaarheid te vergroten. Bij fertiliteitsmassage wordt je rug en buik gemasseerd, waardoor een verbeterde doorbloeding van de baarmoeder ontstaat, daarnaast verbetert het de kwaliteit van je eicellen en je baarmoederslijmvlies. Hormonen komen in balans en het ondersteunt je cyclus en vermindert het menstruatiepijn. Wanneer je in een medisch traject zit om zwanger te worden, kan het gevoel van onmacht je overvallen. Je wilt ontspannen, maar hoe dan? De teleurstellingen, het verdriet en de pijn hebben zich genesteld in je lijf. Langdurige stress heeft een negatief effect op je vruchtbaarheid. Het ervaren van diepe ontspanning bij en na het ontvangen van een massage is één van de meest effectieve manieren om uit de cyclus van stress te stappen. Het helpt je om in deze vaak stressvolle, soms verdrietige en spannende tijd, mentale rust te vinden. Door de massage kun je weer leren te ontspannen in de meest gevoelige plek van je lijf, namelijk je buik. Contact maken met jezelf, je baarmoeder. De verbinding tussen je hoofd en je hart weer maken.

Kortom, een fertiliteitsmassage helpt je om te ontspannen en je algehele gezondheid te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je tijd en ruimte voor jezelf en mag je even echt voor je laten zorgen!

VERTROUWEN EN VERBINDEN

Ik help je graag weer terug te komen in je kracht en het vertrouwen in je lichaam terug te winnen. Weet dat je zelf ontzettend veel kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten naast het medische traject.​

Neem contact op

*heb je binnen 48 uur nog geen reactie ontvangen? Check dan je spam/ongewenste e-mail.