FERTILITEITSMASSAGE

HEB JIJ EEN KINDERWENS EN ZWANGER WORDEN OF BLIJVEN LUKT (NOG) NIET?

Fertiliteitsmassage is een combinatie van diverse massagetechnieken uit verschillende landen. Oprichtster Clare Spink heeft tijdens haar reizen over de wereld onderzocht welke massagetechnieken het meest effectief zijn bij het verbeteren van de vruchtbaarheid. Daaruit ontstond fertiliteitsmassage. Inmiddels wordt het in heel veel landen met veel succes toegepast.

WIL JIJ DE REGIE OVER WAT JE ZELF KUNT DOEN OM JE KANSEN TE VERGROTEN?

Fertiliteitsmassage is een massage van de buik. Het richt zich op het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken. Daardoor kunnen afvalstoffen verwijderd worden. De kwaliteit van je eicellen verbetert, hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte. De baarmoeder wordt gestimuleerd om weer beter te bewegen. Hierdoor krijgt je vruchtbaarheid direct een enorme boost en verminder je menstruatiepijn. Daarnaast helpt het bij het loslaten van spanning in je buik en je spijsvertering. Ook ervaar je meer ruimte in je buik en het stressniveau daalt. Een fertiliteitstraject is stressvol: de hoop, het wachten, medicatie, onderzoeken, teleurstellingen, je leeft van dag tot dag. Het feit dat je stress hebt geeft niet, zolang je ook kan ontspannen. Om balans te krijgen in je lijf, moet spanning worden afgewisseld met ontspanning. Massage en dé manier om deze ontspanning te creëren in je buik. Je buik is de plek waar je emoties vastzitten, waar pijn en verdriet zich gaan nestelen, en wat je vaak (onbewust) aanspant.

SNELLER ZWANGER

Met fertiliteitsmassage verbeter je op en natuurlijke manier je vruchtbaarheid waardoor je sneller zwanger kunt worden. Bij medische behandelingen zorgt de massage voor de beste omstandigheden. Eicellen hebben 3 maanden nodig om te rijpen. Het is daarom belangrijk om al eerder te beginnen met een gezonde leefstijl en fertiliteitsmassage. Mocht dit niet haalbaar zijn omdat je al in een traject zit? Veel vrouwen ervaren na 1 massage al een verschil.

Wil jij kennismaken met deze magische behandeling of meer informatie over de behandeling of de EMB Test? Maak dan gebruik van het contactformulier.


Neem contact op

*heb je binnen 48 uur nog geen reactie ontvangen? Check dan je spam/ongewenste e-mail.