Ervaringen

Wat ik zelf erg fijn vond was de serene muziek op de achtergrond tijdens het masseren, door de muziek krijg je een hele ontspannen sfeer en kun je optimaal genieten van de massage.

Ik zou de massage zeker aanraden. Zelfs voor mensen die net als ik zijn. Het is het proberen waard om het te doen, en je voelt je er alleen maar beter door!

Ik heb heerlijk geslapen vannacht. Ik voelde me erg fit vanmorgen en kon snel mijn bed uitkomen. Dat is meestal wel anders.

Na heel wat tegenslagen waaronder een miskraam heb jij mij enorm geholpen door middel van de massages. Dit heb ik als zeer fijn en ontspannend ervaren en heb hier echt van genoten. Ook merkte ik dat mijn buik veel rustiger was! Dit alles heeft er mede voor gezorgd dat ik nu zwanger ben en binnenkort de eerste echo heb, wat we heel erg spannend vinden! Lieve José, nogmaals bedankt voor je massages maar ook voor je mentale steun, ik heb hier heel veel aan gehad!

Ook onze gesprekken er omheen vind ik erg fijn. Je maakt veel bespreekbaar wat ik ontzettend waardeer. Je hebt inmiddels heel veel voedingstips gegeven waar ik al actief mee aan de slag ben gegaan. Daarin merkte ik meteen al verbetering geen opgeblazen gevoel meer, meer energie en ik lijk minder slaap nodig te hebben Deze leefstijl pas ik steeds meer toe en voel mij daar erg prettig bij.

De combinatie van de massage en gesprekken hebben mij een rustig gevoel gegeven. De betrokkenheid, rust, vertrouwen, respect en liefde die jij hebt gegeven in zowel de gesprekken, appcontact en massages vind ik heel waardevol. Dat vind ik echt mooi en bewonderenswaardig aan jou!

Je hebt inmiddels een enorme verandering teweeggebracht waar ik erg blij mee ben. De handvatten die je meegeeft en ik er daardoor zelf ook invloed op mijn vruchtbaarheid kan hebben vind ik erg fijn. Erg blij dat ik de stap heb genomen om naar jou toe te gaan en in zo’n korte periode zoveel veranderingen bereikt te hebben.

Het is erg fijn dat jij 'ervaringsdeskundige' bent en inmiddels over zoveel meer kennis beschikt en dit naar alle eerlijkheid deelt en tips geeft waar ik ook echt mee aan de slag kan gaan. Ook de praktische tips zoals de zelfmassage thuis ga ik zeker toepassen.

Lieve José, jouw liefdevolle massages hebben gewerkt!!! Ik heb voor het eerst in mijn leven een positieve zwangerschapstest in mijn handen! Wat is dit vreemd...al die tijd heb ik er alles voor gedaan. Zo onwerkelijk nu nog! Ik wil jou heel erg bedanken voor de tijd je telkens hebt vrijgemaakt en je lieve woorden. Ik heb er onwijs veel aan gehad♥